Over Hilde Hoenderdos

Ik ben klassiek homeopaat voor dieren.
En sinds enige tijd algemeen klassiek homeopaat.  ( homeopathie-werkt.nl )
Mijn praktijk is gevestigd in een mooie gerestaureerde boerderij uit 1899 in Spanga, Friesland.  Daar woon ik ook samen met mijn echtgenoot, onze 4 katten, 3 geiten en 2 ezels.

In 2007 ronde ik de 4- jarige opleiding voor Klassiek Homeopaat voor Dieren in Amersfoort af. Daarvoor deed ik de 5–jarige HBO opleiding voor veterinair natuurgeneeskundige aan de Academie voor natuurlijke geneeswijzen in Meppel. Gedurende deze opleiding kwam ik erachter dat bach-bloesemtherapie en klassieke homeopathie mijn voorkeur hadden.
Gedurende mijn opleidingen heb ik vele dieren met succes mogen behandelen met uiteenlopende klachten; variërend van chronische huidproblemen, maag- en darmproblemen, tot terugkerende blaasproblematiek, luchtwegproblemen, gebitsproblemen alsook bewegingsproblemen.

Naast dieren met lichamelijke problemen heb ik ook dieren kunnen helpen met gedragsproblemen, zoals katten die onzindelijk zijn, honden met agressieklachten en/of dieren met angsten. Naast katten en honden heb ik tevens paarden, ezels, schapen, geiten, eenden en zelfs koeien behandeld.
In de homeopathie kijkt men naar het gehele dier dus wat voor symptomen laat het dier zien op zowel mentaal, emotioneel als fysiek opzicht en hier wordt dan een zo goed mogelijk passend homeopathisch middel bij gezocht.
Naast mijn praktijk voor klassieke homeopathie voor dieren heb ik ook een kattenpension. Zie ook mijn site www.kattenpensiondelapjeskat.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s